TIETOSUOJAILMOITUS
Päivitetty viimeksi 01.12.2021
Kiitos, että päätit olla osa yhteisöämme Qamodo Inc:ssä (” Yritys, ” me “, ” me ” tai ” meidän “). Olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi ja oikeuttasi yksityisyyteen. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tästä tietosuojailmoituksesta tai henkilökohtaisia tietojasi koskevista käytännöistämme, ota meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected]
Tämä tietosuojailmoitus kuvaa, kuinka saatamme käyttää tietojasi, jos:
  • Vieraile verkkosivuillamme osoitteessa qamodo.com
  • Ole yhteydessä meihin muilla asiaan liittyvillä tavoilla, mukaan lukien myynti, markkinointi tai tapahtumat
Jos viittaamme tässä tietosuojailmoituksessa:
  • Verkkosivusto ” viittaa mihin tahansa verkkosivustoomme, joka viittaa tähän käytäntöön tai linkittää siihen
  • Palvelut “, viittaamme verkkosivustoomme ja muihin niihin liittyviin palveluihin, mukaan lukien myynti, markkinointi tai tapahtumat
Tämän tietosuojailmoituksen tarkoituksena on selittää sinulle mahdollisimman selkeästi, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja mitä oikeuksia sinulla on niihin liittyen. Jos tässä tietosuojailmoituksessa on ehtoja, joita et hyväksy, lopeta palveluidemme käyttö välittömästi.
Lue tämä tietosuojailmoitus huolellisesti, sillä se auttaa sinua ymmärtämään, mitä teemme keräämiemme tietojen kanssa.
1. MITÄ TIETOT KERÄÄMME?
Henkilötiedot, jotka annat meille
Lyhyesti: Keräämme henkilötietoja, jotka annat meille.
Keräämme henkilötietoja, jotka annat meille vapaaehtoisesti rekisteröityessäsi sivustolle Verkkosivusto, ilmaista kiinnostuksensa saada tietoja meistä tai tuotteistamme ja palveluistamme, kun osallistut toimintoihin verkkosivustolla (kuten lähettämällä viestejä online-foorumeillemme tai osallistumalla kilpailuihin, kilpailuihin tai lahjoihin) tai muuten, kun otat meihin yhteyttä.
Keräämämme henkilötiedot riippuvat vuorovaikutuksestasi kanssamme ja verkkosivustolla, tekemistäsi valinnoista sekä käyttämistäsi tuotteista ja ominaisuuksista. Keräämiämme henkilötietoja voivat olla seuraavat:
Sinun toimittamat henkilötiedot. Keräämme nimiä; puhelinnumerot; sähköpostiosoitteet; postiosoitteet; tehtävänimikkeitä; salasanat; yhteydenottoasetukset; yhteystiedot tai todennustiedot; laskutusosoitteet; käyttäjätunnukset; pankki-/luottokorttien numerot; ja muuta vastaavaa tietoa.
Maksutiedot. Saatamme kerätä tietoja, joita tarvitaan maksusi käsittelyyn, jos teet ostoksia, kuten maksuvälineen numeron (kuten luottokortin numeron) ja maksuvälineeseesi liittyvän suojakoodin. Chargebee tallentaa kaikki maksutiedot. Löydät heidän tietosuojailmoituksensa linkin (linkit) täältä: https://www.chargebee.com/privacy/ .
Sosiaalisen median kirjautumistiedot. Saatamme tarjota sinulle mahdollisuuden rekisteröityä meille käyttämällä olemassa olevia sosiaalisen median tilitietojasi, kuten Facebook-, Twitter- tai muu sosiaalisen median tili. Jos päätät rekisteröityä tällä tavalla, keräämme tiedot, jotka on kuvattu alla olevassa osiossa ” MITEN KÄSITTELEMME SOSIAALISTA KIRJAUTUMISTASI? “.
Kaikkien meille antamiesi henkilötietojen on oltava oikeita, täydellisiä ja tarkkoja, ja sinun on ilmoitettava meille kaikista tällaisiin henkilötietoihin liittyvistä muutoksista.
Tiedot kerätään automaattisesti
Lyhyesti: Jotkin tiedot – kuten Internet Protocol (IP) -osoitteesi ja/tai selaimesi ja laitteen ominaisuudet – kerätään automaattisesti, kun vierailet verkkosivustollamme.
Keräämme automaattisesti tiettyjä tietoja, kun vierailet, käytät tai navigoit verkkosivustolla. Nämä tiedot eivät paljasta henkilöllisyyttäsi (kuten nimeäsi tai yhteystietojasi), mutta ne voivat sisältää tietoja laitteesta ja käytöstä, kuten IP-osoitteesi, selaimesi ja laitteen ominaisuudet, käyttöjärjestelmä, kieliasetukset, viittaavat URL-osoitteet, laitteen nimi, maa, sijainti , tiedot siitä, miten ja milloin käytät verkkosivustoamme sekä muita teknisiä tietoja. Näitä tietoja tarvitaan ensisijaisesti verkkosivustomme turvallisuuden ja toiminnan ylläpitämiseen sekä sisäiseen analytiikka- ja raportointitarkoituksiin.
Kuten monet yritykset, myös keräämme tietoja evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla.
Keräämiämme tietoja ovat:
  • Loki- ja käyttötiedot. Loki- ja käyttötiedot ovat palveluun liittyviä, diagnostiikka-, käyttö- ja suorituskykytietoja, joita palvelimemme keräävät automaattisesti, kun käytät verkkosivustoamme ja jotka kirjaamme lokitiedostoihin. Riippuen siitä, kuinka olet vuorovaikutuksessa kanssamme, nämä lokitiedot voivat sisältää IP-osoitteesi, laitetietojasi, selaimesi tyyppiä ja asetuksia sekä tietoja toiminnastasi verkkosivustolla (kuten käyttöön liittyvät päivämäärä-/aikaleimat, katsotut sivut ja tiedostot, haut ja muut suorittamasi toiminnot, kuten käyttämäsi ominaisuudet, laitteen tapahtumatiedot (kuten järjestelmän toiminta, virheraportit (joskus kutsutaan kaatumisvedoksiksi) ja laitteistoasetukset).
  • Laitteen tiedot. Keräämme laitetietoja, kuten tietoja tietokoneestasi, puhelimestasi, tabletistasi tai muusta laitteesta, jota käytät verkkosivustolle pääsyyn. Käytetystä laitteesta riippuen nämä laitetiedot voivat sisältää tietoja, kuten IP-osoitteesi (tai välityspalvelimesi), laitteen ja sovelluksen tunnusnumerot, sijainti, selaintyyppi, laitteistomalli Internet-palveluntarjoaja ja/tai matkapuhelinoperaattori, käyttöjärjestelmä ja järjestelmäkokoonpano tiedot.
  • Sijaintitiedot. Keräämme sijaintitietoja, kuten tietoja laitteesi sijainnista, jotka voivat olla tarkkoja tai epätarkkoja. Keräämämme tiedon määrä riippuu sen laitteen tyypistä ja asetuksista, joita käytät verkkosivustolle pääsyyn. Saatamme esimerkiksi käyttää GPS:ää ja muita tekniikoita kerätäksemme geopaikannustietoja, jotka kertovat meille nykyisen sijaintisi (IP-osoitteesi perusteella). Voit kieltäytyä näiden tietojen keräämisestä joko kieltämällä pääsyn tietoihin tai poistamalla sijaintiasetuksen käytöstä laitteeltasi. Huomaa kuitenkin, että jos päätät kieltäytyä käytöstä, et ehkä voi käyttää tiettyjä Palvelujen ominaisuuksia.
2. MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI?
Lyhyesti: Käsittelemme tietojasi tarkoituksiin, jotka perustuvat oikeutettuihin liikeetuihin, kanssasi tekemämme sopimuksen täyttämiseen, lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseen ja/tai suostumukseesi.
Käytämme verkkosivustomme kautta kerättyjä henkilötietoja useisiin alla kuvattuihin liiketoimintatarkoituksiin. Käsittelemme henkilötietojasi näihin tarkoituksiin oikeutettujen liikeetujemme perusteella, tehdäksemme kanssasi sopimuksen tai suorittaaksemme sen suostumuksellasi ja/tai noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteitamme. Ilmoitamme jokaisen alla luetellun tarkoituksen yhteydessä tarkat käsittelyperusteet, joihin luotamme.
Käytämme keräämiämme tai vastaanottamiamme tietoja:
  • Helpottaa tilin luomista ja kirjautumista. Jos päätät yhdistää tilisi kolmannen osapuolen tiliin (kuten Google- tai Facebook-tiliisi), käytämme tietoja, jotka annoit meidän kerätä näiltä kolmansilta osapuolilta helpottaaksemme tilin luomista ja kirjautumisprosessia sopimus. Katso lisätietoja alla olevasta osiosta ” MITEN KÄSITTELEMME SOSIAALISTA KIRJAUTUMISTASI? “.
  • Suositelmien julkaisemiseen. Julkaisemme verkkosivustollamme suosituksia, jotka voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja. Ennen kuin lähetämme suosittelun, hankimme suostumuksesi nimesi ja suosittelun sisällön käyttämiseen. Jos haluat päivittää tai poistaa suosittelusi, ota meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected] ja muista mainita nimesi, suosittelun sijaintisi ja yhteystietosi.
  • Pyydä palautetta. Saatamme käyttää tietojasi palautteen pyytämiseen ja yhteydenottoon liittyen verkkosivustomme käyttöön.
  • Mahdollistaa käyttäjien välisen viestinnän. Saatamme käyttää tietojasi mahdollistaaksemme käyttäjien välisen viestinnän jokaisen käyttäjän suostumuksella.
  • Käyttäjätilien hallintaan. Saatamme käyttää tietojasi tilimme hallintaan ja sen pitämiseen toimintakunnossa.
  • Hallinnollisten tietojen lähettäminen sinulle. Saatamme käyttää henkilötietojasi lähettääksemme sinulle tietoja tuotteista, palveluista ja uusista ominaisuuksista ja/tai tietoja käyttöehtojemme ja käytäntöjemme muutoksista.
  • Palvelujemme suojaamiseksi. Saatamme käyttää tietojasi osana pyrkimyksiämme pitää verkkosivustomme turvassa (esimerkiksi petosten valvontaan ja ehkäisyyn).
  • Ehtojen, ehtojemme ja käytäntöjemme täytäntöönpano liiketoiminnallisia tarkoituksia varten, laki- ja säädösvaatimusten noudattaminen tai sopimukseemme liittyen.
  • Vastaamaan laillisiin pyyntöihin ja ehkäisemään vahinkoja. Jos saamme haasteen tai muun laillisen pyynnön, saatamme joutua tarkastamaan hallussamme olevat tiedot päättääksemme, kuinka vastata.
  • Täytä ja hallinnoi tilauksiasi. Saatamme käyttää tietojasi verkkosivuston kautta tehtyjen tilausten, maksujen, palautusten ja vaihtojen täyttämiseen ja hallinnointiin.
  • Järjestä arvontoja ja kilpailuja. Saatamme käyttää tietojasi palkintojen ja kilpailujen järjestämiseen, kun päätät osallistua kilpailuihimme.
  • Toimittaa ja helpottaa palvelujen toimittamista käyttäjälle. Saatamme käyttää tietojasi tarjotaksemme sinulle pyydetyn palvelun.
  • Vastatakseen käyttäjien tiedusteluihin/tuen tarjoamiseen käyttäjille. Saatamme käyttää tietojasi vastataksemme tiedusteluihisi ja ratkaistaksemme mahdolliset ongelmat, joita sinulla saattaa olla Palveluidemme käytössä.
  • Lähettääksemme sinulle markkinointi- ja myynninedistämisviestejä. Me ja/tai kolmannen osapuolen markkinointikumppanimme voimme käyttää meille lähettämiäsi henkilötietoja markkinointitarkoituksiin, jos tämä on markkinointimieltymystesi mukaista. Keräämme henkilötietojasi esimerkiksi, kun ilmaisemme kiinnostuksemme saada tietoja meistä tai verkkosivustostamme, tilaamme markkinointia tai muuten otamme meihin yhteyttä. Voit kieltäytyä markkinointisähköposteistamme milloin tahansa (katso ” MITÄ TIETOSUOJASI OVAT? ” alla).
  • Toimita kohdennettua mainontaa sinulle. Saatamme käyttää tietojasi kehittääksemme ja näyttääksemme henkilökohtaista sisältöä ja mainoksia (ja tehdä yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa), jotka on räätälöity kiinnostuksesi kohteisiisi ja/tai sijaintiisi ja mitataksemme sen tehokkuutta.
  • Muihin liiketoimintatarkoituksiin. Saatamme käyttää tietojasi muihin liiketoimintatarkoituksiin, kuten data-analyysiin, käyttötrendien tunnistamiseen, myynninedistämiskampanjoidemme tehokkuuden määrittämiseen sekä verkkosivustomme, tuotteidemme, markkinoinnin ja kokemuksesi arvioimiseen ja parantamiseen. Saatamme käyttää ja tallentaa näitä tietoja koostetussa ja anonymisoidussa muodossa, jotta niitä ei liitetä yksittäisiin loppukäyttäjiin eivätkä ne sisällä henkilökohtaisia tietoja.
3. JAAKO TIETOSI KENKÄÄN KANSSA?
Lyhyesti sanottuna: Jaamme tietoja vain suostumuksellasi, noudattaaksemme lakeja, tarjotaksemme sinulle palveluita, suojellaksemme oikeuksiasi tai täyttääksemme liiketoimintavelvoitteitasi.
Voimme käsitellä tai jakaa hallussamme olevia tietojasi seuraavan oikeusperustan perusteella:
  • Suostumus: Voimme käsitellä tietojasi, jos olet antanut meille nimenomaisen suostumuksen käyttää henkilötietojasi tiettyyn tarkoitukseen.
  • Lailliset edut: Saatamme käsitellä tietojasi, kun se on kohtuudella välttämätöntä oikeutettujen liiketoimintaetujemme saavuttamiseksi.
  • Sopimuksen täyttäminen: Jos olemme tehneet kanssasi sopimuksen, voimme käsitellä henkilötietojasi täyttääksemme sopimuksemme ehdot.
  • Lailliset velvoitteet: Voimme paljastaa tietojasi, jos laki velvoittaa meitä tekemään niin noudattaaksemme sovellettavaa lakia, viranomaisten pyyntöjä, oikeudellista menettelyä, oikeuden määräystä tai oikeusprosessia, kuten vastauksena oikeuden määräykseen tai haasteeseen (mukaan lukien vastauksena viranomaisille kansallisen turvallisuuden tai lainvalvontavaatimusten täyttämiseksi).
  • Tärkeät edut: Saatamme paljastaa tietojasi, jos uskomme sen tarpeelliseksi tutkiaksemme, estääksemme tai ryhtyäksemme toimenpiteisiin koskien mahdollisia käytäntöjemme rikkomuksia, epäiltyjä petoksia, tilanteita, joihin liittyy potentiaalisia uhkia kenen tahansa henkilön turvallisuudelle ja laittomaan toimintaan, tai todisteena oikeudenkäynneissä, joissa olemme mukana.
Tarkemmin sanottuna saatamme joutua käsittelemään tietojasi tai jakamaan henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:
  • Liiketoiminnan siirrot. Voimme jakaa tai siirtää tietojasi minkä tahansa sulautumisen, yrityksen omaisuuden myynnin, rahoituksen tai liiketoimintamme tai osan hankinnan yhteydessä tai neuvottelujen aikana toiselle yritykselle.
4. KÄYTÄMME Evästeitä JA MUITA SEURANTATEKNIIKKOJA?
Lyhyesti: Saatamme käyttää evästeitä ja muita seurantatekniikoita tietojesi keräämiseen ja tallentamiseen.
Saatamme käyttää evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita (kuten verkkojäljitteitä ja pikseleitä) tietojen käyttämiseen tai tallentamiseen. Tarkat tiedot siitä, kuinka käytämme tällaisia teknologioita ja kuinka voit kieltäytyä tietyistä evästeistä, on annettu evästeilmoituksessamme.
5. MITEN KÄSITTELEMME SOSIAALISTA KIRJAUTUMISTASI?
Lyhyesti: Jos päätät rekisteröityä tai kirjautua palveluihimme sosiaalisen median tilillä, meillä voi olla pääsy tiettyihin sinuun liittyviin tietoihin.
Verkkosivustomme tarjoaa sinulle mahdollisuuden rekisteröityä ja kirjautua sisään käyttämällä kolmannen osapuolen sosiaalisen median tilitietojasi (kuten Facebook- tai Twitter-kirjautumistunnuksiasi). Jos päätät tehdä tämän, saamme sosiaalisen median tarjoajaltasi tiettyjä profiilitietojasi. Saamamme profiilitiedot voivat vaihdella asianomaisen sosiaalisen median palveluntarjoajan mukaan, mutta usein ne sisältävät nimesi, sähköpostiosoitteesi, ystäväluettelosi, profiilikuvasi sekä muita tietoja, jotka päätät julkaista tällaisella sosiaalisen median alustalla.
Käytämme saamiamme tietoja vain tarkoituksiin, jotka on kuvattu tässä tietosuojailmoituksessa tai jotka on muuten tehty sinulle selväksi kyseisellä verkkosivustolla. Huomaa, että emme hallitse emmekä ole vastuussa henkilötietojesi muusta käytöstä kolmannen osapuolen sosiaalisen median tarjoajan toimesta. Suosittelemme, että luet heidän tietosuojailmoituksensa ymmärtääksesi, kuinka he keräävät, käyttävät ja jakavat henkilökohtaisia tietojasi ja kuinka voit määrittää tietosuoja-asetuksesi heidän sivustoillaan ja sovelluksillaan.
6. KUINKA KAUAN SÄILYTTÄMME TIETOJASI?
Lyhyesti: Säilytämme tietojasi niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojailmoituksessa kuvattujen tarkoitusten toteuttamiseksi, ellei laki toisin edellytä.
Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojailmoituksessa määriteltyihin tarkoituksiin, ellei laki (kuten vero-, kirjanpito- tai muut lakivaatimukset) edellytä tai salli pidempää säilytysaikaa. Mikään tämän ilmoituksen tarkoitus ei vaadi meitä säilyttämään henkilötietojasi pidempään kuin sen ajan, jonka käyttäjillä on tili meillä.
Kun meillä ei ole jatkuvaa oikeutettua liiketoimintatarvetta henkilötietojesi käsittelyyn, joko poistamme tai anonymisoimme kyseiset tiedot, tai jos tämä ei ole mahdollista (esimerkiksi koska henkilötietosi on tallennettu varmuuskopioarkistoon), suojaamme tallentaa henkilötietosi ja eristää ne jatkokäsittelystä, kunnes poistaminen on mahdollista.
7. MITEN PIDÄMME TIETOSI TURVASSA?
Lyhyesti: Pyrimme suojaamaan henkilötietojasi organisatoristen ja teknisten turvatoimien avulla.
Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvatoimenpiteet, jotka on suunniteltu suojelemaan kaikkien käsittelemiemme henkilötietojen turvallisuutta. Huolimatta turvatoimistamme ja ponnisteluistamme tietojesi turvaamiseksi, minkään Internetin kautta tapahtuvan sähköisen tiedonsiirron tai tiedontallennustekniikan olevan 100-prosenttista turvallista ei voida taata, joten emme voi luvata tai taata, että hakkerit, verkkorikolliset tai muut luvattomat kolmannet osapuolet eivät pysty tuhoamaan tietoturvamme ja keräämään, käyttämään, varastamaan tai muokkaamaan tietojasi väärin. Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme henkilökohtaisia tietojasi, henkilötietojen siirtäminen verkkosivustollemme ja sivustoltamme on omalla vastuullasi. Sinun tulee käyttää verkkosivustoa vain suojatussa ympäristössä.
8. KERÄÄMME TIEDOT ALAILAISILTA?
Lyhyesti: Emme tietoisesti kerää tietoja tai markkinoi alle 18-vuotiailta lapsilta.
Emme tietoisesti pyydä tietoja tai markkinoi alle 18-vuotiailta lapsilta. Käyttämällä verkkosivustoa vakuutat olevasi vähintään 18-vuotias tai että olet tällaisen alaikäisen vanhempi tai huoltaja ja suostut tällaisen alaikäisen huollettavan verkkosivuston käyttöön. Jos saamme tietää, että henkilötietoja on kerätty alle 18-vuotiailta käyttäjiltä, deaktivoimme tilin ja ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin poistaaksemme kyseiset tiedot viipymättä arkistoistamme. Jos saat tietoosi tietoja, joita olemme saaneet kerätä alle 18-vuotiailta lapsilta, ota meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected]
9. MITÄ TIETOSUOJASI OVAT?
Lyhyesti: Joillakin alueilla, kuten Euroopan talousalueella (ETA) ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa (Yhdistynyt kuningaskunta), sinulla on oikeuksia, joiden avulla voit paremmin päästä käsiksi henkilötietoihisi ja hallita niitä. Voit tarkistaa, muuttaa tai lopettaa tilisi milloin tahansa.
Joillakin alueilla (kuten ETA ja Yhdistynyt kuningaskunta) sinulla on tiettyjä oikeuksia sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. Nämä voivat sisältää oikeuden (i) pyytää pääsyä henkilötietoihisi ja saada niistä kopio, (ii) pyytää oikaisua tai poistamista; (iii) rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä; ja (iv) tarvittaessa tietojen siirrettävyydestä. Tietyissä olosuhteissa sinulla voi myös olla oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Jos haluat tehdä tällaisen pyynnön, käytä alla olevia yhteystietoja . Käsittelemme ja toimimme kaikki pyynnöt sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.
Jos luotamme suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Huomaa kuitenkin, että tämä ei vaikuta käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista, eikä se vaikuta henkilötietojesi käsittelyyn, joka suoritetaan muilla laillisilla käsittelyperusteilla kuin suostumuksella.
Jos asut ETA:ssa tai Isossa-Britanniassa ja uskot, että käsittelemme henkilötietojasi laittomasti, sinulla on myös oikeus valittaa paikalliselle tietosuojavalvontaviranomaiselle. Löydät heidän yhteystietonsa täältä: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm .
Jos asut Sveitsissä, tietosuojaviranomaisten yhteystiedot ovat saatavilla täältä: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html .
Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tietosuojaoikeuksistasi, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]
Tilitiedot
Jos haluat milloin tahansa tarkistaa tai muuttaa tilisi tietoja tai lopettaa tilisi, voit:
  • Kirjaudu tilisi asetuksiin ja päivitä käyttäjätilisi.
Pyynnöstäsi lopettaa tilisi, poistamme tilisi ja tietosi aktiivisista tietokannoistamme tai poistamme ne. Saatamme kuitenkin säilyttää joitakin tietoja tiedostoistamme petosten estämiseksi, ongelmien vianmäärittämiseksi, mahdollisten tutkimusten avustamiseksi, käyttöehtojemme noudattamiseksi ja/tai sovellettavien lakivaatimusten noudattamiseksi.
Evästeet ja vastaavat tekniikat: Useimmat verkkoselaimet on asetettu hyväksymään evästeet oletuksena. Halutessasi voit yleensä asettaa selaimesi poistamaan evästeet ja hylkäämään evästeet. Jos päätät poistaa evästeet tai hylätä evästeet, tämä voi vaikuttaa tiettyihin verkkosivustomme ominaisuuksiin tai palveluihin. Voit kieltäytyä mainostajien kiinnostukseen perustuvasta mainonnasta verkkosivustollamme osoitteessa http://www.aboutads.info/choices/ .
Sähköpostimarkkinoinnin poissulkeminen: Voit lopettaa markkinointisähköpostiluettelomme tilauksen milloin tahansa napsauttamalla lähettämiemme sähköpostien tilauksen peruutuslinkkiä tai ottamalla meihin yhteyttä alla olevilla tiedoilla. Tämän jälkeen sinut poistetaan markkinointisähköpostilistalta – voimme kuitenkin edelleen olla sinuun yhteydessä esimerkiksi lähettääksemme sinulle palveluun liittyviä sähköposteja, jotka ovat tarpeen tilisi hallinnoinnissa ja käytössä, vastataksemme palvelupyyntöihin tai muihin asioihin. ei-markkinointitarkoituksiin. Jos haluat muuten kieltäytyä käytöstä, voit:
  • Käytä tilisi asetuksia ja päivitä asetuksiasi.
10. SÄÄDÖT DONOT-TRACK OMINAISUUKSILLE
Useimmissa verkkoselaimissa ja joissakin mobiilikäyttöjärjestelmissä ja mobiilisovelluksissa on Do-Not-Track (“DNT”) -ominaisuus tai -asetus, jonka voit aktivoida ilmoittamaan tietosuoja-asetuksistasi, ettei online-selaustoimintojasi koskevia tietoja valvota ja kerätä. Tässä vaiheessa ei ole viimeistelty yhtenäistä teknologiastandardia DNT-signaalien tunnistamiseksi ja toteuttamiseksi. Sellaisenaan emme tällä hetkellä vastaa DNT-selaimen signaaleihin tai muihin mekanismeihin, jotka ilmoittavat automaattisesti valinnastasi olla jäljittämättä sinua verkossa. Jos online-seurantastandardi otetaan käyttöön, jota meidän on noudatettava tulevaisuudessa, ilmoitamme sinulle tästä käytännöstä tämän tietosuojailmoituksen tarkistetussa versiossa.
11. ONKO KALIFORNIAN ASUKAISILLA ERITYISIÄ YKSITYISYYDEN OIKEUDET?
Lyhyesti: Kyllä, jos asut Kaliforniassa, sinulle on myönnetty erityiset oikeudet henkilötietojesi käyttöön.
Kalifornian siviililain pykälä 1798.83, joka tunnetaan myös nimellä “Shine The Light” -laki, sallii Kaliforniassa asuvien käyttäjiemme pyytää ja saada meiltä kerran vuodessa ja maksutta tietoja henkilökohtaisista tietoluokista (jos sellaisia on) luovutettu kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin sekä kaikkien niiden kolmansien osapuolten nimet ja osoitteet, joille olemme jakaneet henkilötietoja välittömästi edeltävän kalenterivuoden aikana. Jos asut Kaliforniassa ja haluat tehdä tällaisen pyynnön, lähetä pyyntösi meille kirjallisesti käyttämällä alla olevia yhteystietoja.
Jos olet alle 18-vuotias, asut Kaliforniassa ja sinulla on rekisteröity tili verkkosivustolle, sinulla on oikeus pyytää poistamaan ei-toivotut tiedot, jotka julkaiset verkkosivustolla. Pyydä tällaisten tietojen poistamista ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä alla annettuja yhteystietoja ja liittämällä mukaan tiliisi yhdistetty sähköpostiosoite ja ilmoitus siitä, että asut Kaliforniassa. Varmistamme, että tiedot eivät näy julkisesti Verkkosivustolla, mutta otathan huomioon, että tietoja ei välttämättä poisteta kokonaan tai kattavasti kaikista järjestelmistämme (esim. varmuuskopiot jne.).
CCPA:n tietosuojailmoitus
California Code of Regulations määrittelee “asukas” seuraavasti:
(1) jokainen henkilö, joka on Kalifornian osavaltiossa muussa kuin tilapäisessä tai tilapäisessä tarkoituksessa ja
(2) jokainen Kalifornian osavaltiossa asuva henkilö, joka on Kalifornian osavaltion ulkopuolella tilapäistä tai tilapäistä tarkoitusta varten
Kaikki muut henkilöt määritellään “ei-asuviksi”.
Jos tämä “asukkaan” määritelmä koskee sinua, meidän on noudatettava tiettyjä henkilötietojasi koskevia oikeuksia ja velvollisuuksia.
Mitä henkilötietoja keräämme?
Olemme keränneet seuraavat henkilötiedot viimeisen kahdentoista (12) kuukauden aikana:
Luokkaesimerkit kerätty _
A. Tunnisteet
Yhteystiedot, kuten oikea nimi, alias, postiosoite, puhelinnumero tai matkapuhelinnumero, yksilöllinen henkilötunnus, online-tunniste, Internet-protokollaosoite, sähköpostiosoite ja tilin nimi
EI
B. Kalifornian asiakasrekistereissä luetellut henkilötietoluokat
Nimi, yhteystiedot, koulutus, työpaikka, työhistoria ja taloustiedot
Ei
C. Kalifornian tai liittovaltion lain mukaiset suojatut luokitusominaisuudet
Sukupuoli ja syntymäaika
EI
D. Kaupalliset tiedot
Tapahtumatiedot, ostohistoria, taloustiedot ja maksutiedot
EI
E. Biometriset tiedot
Sormenjäljet ja äänijäljet
EI
F. Internet tai muu vastaava verkkotoiminta
Selaushistoria, hakuhistoria, online-käyttäytyminen, kiinnostustiedot ja vuorovaikutus meidän ja muiden verkkosivustojemme, sovellusten, järjestelmien ja mainosten kanssa
EI
G. Geolocation tiedot
Laitteen sijainti
EI
H. Ääni-, elektroninen, visuaalinen, lämpö-, haju- tai vastaava tieto
Liiketoimintamme yhteydessä luodut kuvat ja ääni-, video- tai puhelutallenteet
EI
I. Ammatilliset tai työhön liittyvät tiedot
Yrityksen yhteystiedot palveluidemme tarjoamiseksi sinulle yritystasolla, tehtävänimike sekä työhistoria ja ammatillinen pätevyys, jos haet meille töihin
EI
J. Koulutustiedot
Opiskelijatiedot ja hakemistotiedot
EI
K. Muista henkilötiedoista tehdyt johtopäätökset
Edellä luetelluista kerätyistä henkilötiedoista tehdyt päätelmät profiilin tai yhteenvedon luomiseksi esimerkiksi henkilön mieltymyksistä ja ominaisuuksista
EI
Saatamme myös kerätä muita henkilökohtaisia tietoja näiden luokkien ulkopuolelta, jos olet vuorovaikutuksessa kanssamme henkilökohtaisesti, verkossa tai puhelimitse tai postitse seuraavissa tilanteissa:
  • Avun vastaanottaminen asiakastukikanaviemme kautta;
  • Osallistuminen asiakaskyselyihin tai kilpailuihin; ja
  • Helpotamme Palvelujemme toimittamista ja vastaamme tiedusteluihisi.
Kuinka käytämme ja jaamme henkilötietojasi?
Lisätietoja tiedonkeruu- ja jakamiskäytännöistämme löytyy tästä tietosuojailmoituksesta .
Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai tämän asiakirjan lopussa oleviin yhteystietoihin.
Jos käytät valtuutettua edustajaa käyttääksesi kieltäytymisoikeuttasi, voimme evätä pyynnön, jos valtuutettu edustaja ei toimita todisteita siitä, että hänellä on pätevä valtuutus toimia puolestasi.
Jaetaanko tietojasi kenellekään muulle?
Voimme luovuttaa henkilötietojasi palveluntarjoajillemme meidän ja kunkin palveluntarjoajan välisen kirjallisen sopimuksen mukaisesti. Jokainen palveluntarjoaja on voittoa tavoitteleva yhteisö, joka käsittelee tietoja puolestamme.
Saatamme käyttää henkilötietojasi omiin liiketoimintatarkoituksiinmme, kuten sisäiseen tutkimukseen teknologian kehittämiseksi ja esittelyksi. Tätä ei pidetä henkilötietojesi “myymisenä”.
Qamodo Inc. ei ole viimeisten 12 kuukauden aikana luovuttanut tai myynyt henkilötietoja kolmansille osapuolille liiketoimintaa tai kaupallista tarkoitusta varten. Qamodo Inc. ei myy jatkossa verkkosivuston vierailijoille, käyttäjille ja muille kuluttajille kuuluvia henkilökohtaisia tietoja.
Oikeutesi henkilötietoihisi liittyen
Oikeus pyytää tietojen poistamista – Poistopyyntö
Voit pyytää henkilötietojesi poistamista. Jos pyydät meitä poistamaan henkilötietosi, kunnioitamme pyyntöäsi ja poistamme henkilötietosi tietyin laissa säädetyin poikkeuksin, kuten (mutta ei rajoittuen) toisen kuluttajan käyttäessä sananvapautta koskevaa oikeuttaan. , vaatimustenmukaisuusvaatimuksemme, jotka johtuvat oikeudellisista velvoitteista tai mistä tahansa käsittelystä, jota voidaan tarvita laittomalta toiminnalta suojaamiseksi.
Oikeus saada tietoa – Pyydä tietää
Olosuhteista riippuen sinulla on oikeus tietää:
  • keräämmekö ja käytämmekö henkilötietojasi;
  • keräämiemme henkilötietojen luokat;
  • tarkoituksiin, joihin kerättyjä henkilötietoja käytetään;
  • myymmekö henkilötietojasi kolmansille osapuolille;
  • henkilötietojen luokat, joita myymme tai luovutimme liiketoimintatarkoituksiin;
  • kolmansien osapuolten luokat, joille henkilötietoja myytiin tai luovutettiin liiketoimintatarkoituksiin; ja
  • henkilötietojen keräämisen tai myynnin liike- tai kaupallinen tarkoitus.
Sovellettavan lain mukaisesti emme ole velvollisia antamaan tai poistamaan kuluttajatietoja, jotka on poistettu kuluttajan pyynnöstä tai yksilöimään uudelleen yksittäisiä tietoja kuluttajan pyynnön vahvistamiseksi.
Oikeus syrjimättömyyteen kuluttajan yksityisyyden suojan käytön yhteydessä
Emme syrji sinua, jos käytät yksityisyyttäsi.
Vahvistusprosessi
Pyyntösi saatuamme meidän on vahvistettava henkilöllisyytesi, jotta voimme määrittää, että olet sama henkilö, josta meillä on tiedot järjestelmässämme. Nämä vahvistustoimet edellyttävät, että pyydämme sinua antamaan tietoja, jotta voimme yhdistää ne tietoihin, jotka olet meille aiemmin toimittanut. Esimerkiksi lähettämäsi pyynnön tyypistä riippuen voimme pyytää sinua antamaan tiettyjä tietoja, jotta voimme yhdistää antamasi tiedot jo arkistoissamme oleviin tietoihin, tai voimme ottaa sinuun yhteyttä viestintämenetelmällä (esim. tai sähköposti), jonka olet aiemmin toimittanut meille. Voimme myös käyttää muita varmistusmenetelmiä olosuhteiden niin vaatiessa.
Käytämme pyynnössäsi antamiasi henkilötietoja vain henkilöllisyytesi tai pyynnön esittämisoikeutesi vahvistamiseen. Vältämme mahdollisuuksien mukaan pyytämästä sinulta lisätietoja vahvistusta varten. Jos emme kuitenkaan pysty varmistamaan henkilöllisyyttäsi jo ylläpitämiemme tietojen perusteella, voimme pyytää sinua antamaan lisätietoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi sekä turvallisuus- tai petostentorjuntatarkoituksiin. Poistamme tällaiset ylimääräiset tiedot heti, kun saamme sinut vahvistamaan.
Muut yksityisyysoikeudet
  • voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.
  • voit pyytää henkilötietojesi oikaisua, jos ne ovat virheellisiä tai merkityksettömiä, tai pyytää tietojen käsittelyn rajoittamista.
  • voit nimetä valtuutetun edustajan tekemään CCPA:n mukaisen pyynnön puolestasi. Voimme evätä pyynnön valtuutetulta edustajalta, joka ei toimita todisteita siitä, että hänellä on pätevä valtuutus toimia puolestasi CCPA:n mukaisesti.
  • voit pyytää kieltäytymään henkilötietojesi myöhemmästä myynnistä kolmansille osapuolille. Saatuamme kieltäytymispyynnön käsittelemme pyyntöä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15 päivän kuluessa pyynnön lähettämisestä.
Voit käyttää näitä oikeuksia ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected], tai viittaamalla tämän asiakirjan alareunassa oleviin yhteystietoihin. Jos sinulla on valitus siitä, kuinka käsittelemme tietojasi, haluaisimme kuulla sinusta.
12. PÄIVITTÄMME TÄMÄN ILMOITUKSEN?
Lyhyesti: Kyllä, päivitämme tätä ilmoitusta tarpeen mukaan noudattaaksemme asiaankuuluvia lakeja.
Saatamme päivittää tätä tietosuojailmoitusta ajoittain. Päivitetty versio ilmaistaan päivitetyllä “Revised” -päivämäärällä, ja päivitetty versio tulee voimaan heti, kun se on saatavilla. Jos teemme olennaisia muutoksia tähän tietosuojailmoitukseen, voimme ilmoittaa sinulle joko julkaisemalla näkyvästi ilmoituksen tällaisista muutoksista tai lähettämällä sinulle ilmoituksen suoraan. Kehotamme sinua tarkistamaan tämän tietosuojailmoituksen usein saadaksesi tietoa siitä, kuinka suojaamme tietojasi.
13. MITEN VOI OTTAA MEIHIN YHTEYTTÄ TÄSTÄ ILMOITUKSESTA?
Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tästä ilmoituksesta, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai postitse osoitteeseen:
Qamodo Inc.
__________
Calgary, Alberta
Kanada
14. MITEN VOI TARKISTAA, PÄIVITYS TAI POISTAA SINULLA KERÄÄMME TIEDOT?
Maasi sovellettavien lakien perusteella sinulla voi olla oikeus pyytää pääsyä sinulta keräämiimme henkilötietoihin, muuttaa niitä tai poistaa ne tietyissä olosuhteissa. Jos haluat pyytää henkilötietojesi tarkistamista, päivittämistä tai poistamista, lähetä pyyntölomake napsauttamalla täällä .